Menu
A+ A A-

Η Δέσποινα Βανδή, ετοίμασε και μας παρουσιάζει τον ολοκαίνουριο δίσκο της με γενικό τίτλο "Αυτή είναι η διαφορά μας", που μόλις κυκλοφόρησε, και ήδη έχει τυλίξει με τις μουσικές του, όλα τα Ραδιόφωνα της χώρας.

13 ολοκαίνουρια τραγούδια, σε έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο, που αναμένεται να αφήσει εποχή, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους - εμπορικούς και πιο "δεμένους" δίσκους των τελευταίων ετών.

Τραγούδια (4) ήδη γνωστά, "Για κακή μου τύχη", "Πέρασα να δώ", "Μια ανάσα μακριά σου" και "Το μαξιλάρι", αλλά και 9 ολοκαίνουρια τραγούδια. Μεταξύ αυτών και το τραγούδι "Τα κλειδιά", σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Σταύρου Σταύρου, που ακούμε στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Antenna, "Τα 5 κλειδιά". Επίσης, ξεχωρίσαμε με το πρώτο άκουσμα το "Από αύριο" και το "Κάτι πήγε λάθος", σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Ένας δίσκος που δύσκολα μπορείς να βάλεις ένα τραγούδι πιο μπροστά από τα υπόλοιπα, κι ακόμα κι αν αυτό συμβεί... θα είναι για πολύ λίγο, μέχρι να ακούσεις τον δίσκο για μια ακόμα φορά.

Tracklist

01. Αυτή είναι η διαφορά μας

02. Για κακή μου τύχη

03. Πέρασα να δω

04. Κάτι πήγε λάθος

05. Από αύριο

06. Κοίτα με καλά

07. Ό, τι θες γεννιέται τώρα

08. Μείνε

09. Μια ανάσα μακριά σου

10. Μη μιλάς για αγάπη

11. Τα κλειδιά

12. Κρίμα που δε με ξεχνάς

13. Το μαξιλάρι

Ο νέος δίσκος της Δέσποινας Βανδή, ακούγεται δυνατά, στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση