Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό... ο Μπάμπης Στόκας παίρνει από το χέρι την Ελευθερία Αρβανιτάκη και έρχονται για μια μοναδική εμφάνιση στην πόλη της Δράμας, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Μια εκπληκτική συναυλία γεμάτη με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε κάποια βράδια, ερμηνευμένα από δυο υπέροχες φωνές, διαχρονικές, με αμέτρητη αγάπη από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στο Φαράγγι Πετρούσας στη Δράμα, θα ζήσετε μια από τις πιο μελωδικές νύχτες του φετινού καλοκαιριού υπό τους ήχους του "Πάρε με αγκαλιά", "Με το ίδιο μακό", "Δυνατά δυνατά" από την Ελευθερία... και όλα τα τραγούδια από τον καινούριο δίσκο του Μπάμπη Στόκα με τίτλο "Η αυλή των τρελών".

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα Γερμανός, στη Δράμα. Τιμή: 15 Ευρώ.

Κική Β.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση