Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, ο θρυλικός performerJeffScottSotoξεκινά για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ευρώπη, μαζί με το νέο του album “Damage Control”!

Μαζί του και οι δικοί μας Danger Angel, με το νέο τους album REVOLUTIA στις αποσκευές τους ακολουθούν τη διαδρομή και συμμετέχουν στο party από το Birmingham έως την Αθήνα!

Εισιτήρια:

Προπώληση: 15€ (50 πρώταεισιτήρια)

20€ (Ticket House, No Remorse Records, Bat City Club)

25€ (Ταμείο)

alt

Στο Κύτταρο, λοιπόν, στις 26 Απριλίου 2013 το tourbusκάνει στάση στην Αθήνα και ο Jeff Scott Soto καλεί τους φίλους της σκληρής μελωδικής μουσικής σε ένα show όπως μόνο αυτός ξέρει να παρουσιάζει. Στήριγμά του η σταθερή, πλέον, JSS band, Jorge Salan (κιθάρα), BJ (κιθάρα, πλήκτρα, φωνές), Edu Caminato (drums) και η τελευταία προσθήκη David Z (μπάσο, ΖΟ2/TSO) και στόχος του να προσφέρει σε όλους μία εκρηκτική βραδιά γεμάτη από μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την μακρά καριέρα του.

Ο Jeff παρακινεί όλους τους φίλους του να είναι από νωρίς στο Κύτταρο καθώς τόσο αυτός όσο και οι Danger Angel επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα καθόλη τη διάρκεια του show!

Από το Heavy Metal στο Funk στην AOR και την POP, ο Jeff Scott Soto είναι το όνομα που χαιρετίζεται από τη μουσική βιομηχανία ως ένας από τους πλέον σημαίνοντες καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ξεκίνησε την καριέρα του δίπλα στον YngwieJ. Malmsteen και την Rising Force περίοδο το 1984 σε ηλικία μόλις 18 ετών και συνεχίζει απτόητος χτίζοντας το όνομά του μέσω πολλών σχημάτων και συνεργασιών που οδήγησαν στη δική του επιτυχημένη καριέρα.

Μετά την συνεργασία του με τον Malmsteen, συνεργάστηκε με τον Marcel Jacob και για τα επόμενα 19 χρόνια σάρωσαν την Ευρωπαϊκή σκηνή με τους Talisman.

Το 2001, ο Jeff Scott Soto εκτέλεσε τα φωνητικά για τον κύριο χαρακτήρα.τραγουδιστή της φανταστικής μπάντας “Steel Dragon”στην  ταινία του Marc Walberg “RockStar”. Η φωνή του Jeff ακούγεται σε ολόκληρη την ταινία που έγινε cult ανάμεσα στους φίλους της HardRockμουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το 2004 ο Jeff Scott Sotoμαζί με τον Neal Schon των Journey και τον Marco Mendoza δημιούργησαν το supergroup Soul Sirk US και συνεπακόλουθα ανέλαβε χρέη τραγουδιστή στη θρυλική Αμερικανική μπάντα των Journey για το 2006 και 2007. Οι Soul Sirkus κυκλοφόρησαν το μοναδικό τους album “World Play”το 2005 ακολουθώντας τα τρία πρώτα albums  του Jeff “Love Parade”, “Prism”και “Lost In The Translation”.

alt

Μετά την αποχώρησή του από τους Journey το 2007, ο Jeff ξεκίνησε ηχογραφήσεις με τους Trans-Siberian Orchestra την θεατρική Rockμπάντα που έκανε αίσθηση στις ΗΠΑ. Η συμμετοχή του στο “Night Castle”οδήγησε στο να είναι ο Jeff βασικό γρανάζι της μηχανής των TSO.

Ο Jeff Scott Soto κυκλοφόρησε το τέταρτο album του “Beautiful Mess”το 2008 και δημιούργησε την πολυεθνική JSS band στη μορφή που είναι μέχρι σήμερα. Jorge Salan (guitars)και Fernando Meiner (bass) από την Ισπανία και Edu Cominato (drums)και BJ (guitars/keyboards) από τη Βραζιλία.

Το 2009, βρήκε τον Jeff να συνεργάζεται με δύο από τους πλέον γνωστούς Σουηδούς μουσικούς Erik Martensson (Eclipse) και Robert Sall (Work Of Art)στο project W.E.T. (Work Of Art/Eclipse/Talisman)για το album που κυκλοφόρησε και έκανε τεράστια αίσθηση την ίδια χρονιά. Επίσης το 2009, κυκλοφόρησε το δεύτερό του Live DVD “LiveInMadrid”.

alt

Το καλοκαίρι του 2011 βρήκε το Jeffσε άλλη μία περιοδεία με τους TSO και στο studio για την ηχογράφηση του πέμπτου του προσωπικού album “Damage Control”που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2012. Το 2012 ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο album των W.E.T. (RiseUp)που κυκλοφορεί το 2013 αλλά και την παραγωγή του δεύτερου album των Danger Angel “Revolutia”για το οποίο δήλωσε υπερήφανος για τη συμμετοχή του σε αυτό. Εκτός όλων αυτών, μετά από πρόσκληση του drummer των Queen Roger Taylor, συμμετείχε σαν Special Guest στην εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία Queen Extravaganza στις ΗΠΑ αλλά και στην περιοδεία των TSO μέχρι και το Δεκέμβριο του 2012.

Το 2013 αναμένεται ιδιαίτερα πολυάσχολο για τον Jeff Scott Sotoπου συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία του σαν περιζήτητος τραγουδιστής και παραγωγός.

JSS Band Lineup:

Jeff Scott Soto– Vocals

Jorge Salan– Guitars

David Z– Bass

B.J.– Guitars / Keyboards

Edu Cominato– Drums

 

Οι Danger Angel δημιουργήθηκαν το 2006 στην Αθήνα και μέχρι το 2010 και την παγκόσμια κυκλοφορία του πρώτου, ομώνυμου, album τους κατάφεραν να γίνουν μία από τις πλέον αγαπητές hard rock μπάντες στη χώρα.

alt

Η συνεργασία τους με τον Jeff Scott Sotoξεκινά από εκείνο το πρώτο album, στο οποίο ο Jeff ερμήνευσε το κομμάτι “Never Let You Go”,συνεχίζεται με την εμφάνιση του Jeff στο εορταστικό live-παρουσίαση του 2010, όπου και συνηπήρξε στη σκηνή μαζί με τους Danger Angel να παίζουν το ρόλο της JSS band, και παίρνει, πλέον, νέα μορφή με την κυκλοφορία του νέου τους album Revolutia στο οποίο την παραγωγή ανέλαβε ο Jeff. Μέρος αυτής της σχέσης είναι και η συμμετοχή των DangerAngelστο Damage Control Tour, την Ευρωπαϊκή περιοδεία του Jeff Scott Soto που περνάει και από την Ελλάδα και, φυσικά, την Αθήνα.

Το δεύτερο album των Danger Angel με τίτλο “REVOLUTIA”κυκλοφορεί ήδη σε ολόκληρο τον κόσμο, οι κριτικές είναι διθυραμβικές και το μέλλον προδιαγράφεται συναρπαστικό για μία από τις πλέον σημαντικές hardrockμπάντες που έχει βγάλει η Ελλάδα.

Με νέο lineupκαι νέο ήχο, το showτων DangerAngelείναι ένα showπου δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Danger Angel Lineup

M.T.– Vocals

Ethan Snow– Guitars

Ahas– Keyboards

Rudy Rallis– Bass

Tony V.– Drums

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση