Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνει στις 28 Απριλίου 2014 στις 20.00μμ μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας της.

Η Μονάδα δέχεται ετησίως περισσότερους από 4.300 επισκέψεις ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς (ανακούφιση του πόνου και των άλλων σωματικών συμπτωμάτων, ψυχολογική στήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους), βελτιώνει το επίπεδο ζωής των ασθενών και τους βοηθά να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της ασθένειάς τους. Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς.

alt

Η εκδήλωση στην οποία θα λάβουν μέρος γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου (Αλκαίου Λ, Δήμου Ε, Ζήνα Π, Ζιώγαλας Ν, Ηρώ, Κονιτοπούλου Ν, Μακεδόνας Κ, ONIRAMA, Πετράκης Π, Σαμπάνης Γ, Τσακνής Δ) που έχουν προσφερθεί αφιλοκερδώς θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Α. Λιόσια με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια
(Αττική Οδός-Έξοδος 5: Περιφερειακή Αιγάλεω, άνω Λιόσια)

Παρακαλούμε, να συνδράμετε αυτή μας την προσπάθεια. Έτσι θα μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε το έργο μας σε μια περίοδο αυξανόμενων αναγκών του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ασθενέστερων μελών του.

Εισιτήρια θα πωλούνται:

Μεταφορά με λεωφορεία από τον προαστιακό Λιοσίων μέχρι το χώρο της Συναυλίας από τις 18:30 και για μιάμιση ώρα μετά τη λήξη της συναυλίας (Προσφορά της Εταιρείας TSOKAS)


ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ»
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 27, 11526 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΤΗΛ. 2107707669 FAX : 2107776617

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.