Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα ανοίγουν την αυλαία του 6ου Wood water wild festival, τη Παρασκευή 6 Ιουνίου στο Νερόμυλο Παλιάς Καβάλας στις 21:00 το βράδυ (Είσοδος 10 Ευρώ).

Για ακόμη μια χρονιά το Wood water wild festival αναταράσσει τα νερά στα μουσικά δρώμενα της Καβάλας, στη πρώτη συναυλία του καλοκαιριού που θα μείνει αξέχαστη στο κοινό της πόλης.

Σε ένα άκρως συναυλιακό χώρο και μέσα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας, δυο εκπληκτικοί καλλιτέχνες, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά που θα σας ξεσηκώσει σε ρυθμούς καλοκαιριού.

Δείτε και εδώ --> http://woodwaterwild.gr/component/k2/item/420-live-stage.html

 

Το Ράδιο Energy 96.6 σας κάνει δώρο 10 (δέκα) ατομικές προσκλήσεις για την Παρασκευή 6 Ιουνίου.

Στείλε το μήνυμά σου: ΡΕΝ (κενό) ΜΑΤΙΑΜΠΑ ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54660

(Χρέωση 0,20 Ευρώ / Μήνυμα)

 

*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 14:30.

*Οι νικητές θα ενημερωθούν Ραδιοφωνικά, Τηλεφωνικά και Διαδικτυακά.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).

Απαγορεύεται

η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

 

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.