Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

 Ένας από τους πιο δημοφιλείς και διαχρονικούς Βρετανούς καλλιτέχνες, ο George Michael, επιστρέφει στη δισκογραφία, 8 χρόνια μετά το τελευταίο του album "Patience", με ένα νέο dance single που συμπεριλαμβάνεται σε ένα όμορφο cd-single από την Universal.

Τo White Light, δεν είναι μόνο μια πρώτη γεύση αυτού που ο ίδιος περιγράφει ως τον "καλύτερο dance δίσκο όλων των εποχών", αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως χαρακτηριστικά γράφει στην ιστοσελίδα του:

"Παρ' όλο που η μουσική βιομηχανία σε τέτοιες περιπτώσεις είθισται να απαριθμεί πωλήσεις εκατομμυριών αντιτύπων, καθώς και λίστες των βραβείων που απέσπασε ο  εκάστοτε καλλιτέχνης στη διάρκεια της πορείας του, εγώ θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ. Οι περισσότεροι fans μου πίστεψαν στην καριέρα που ονειρεύτηκα ως τραγουδιστής και στιχουργός από νεαρή ηλικία, ποτέ όμως δεν φανταζόμουν, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, ότι 30 χρόνια αργότερα θα ήμουν εδώ, υγιής, χαρούμενος, έχοντας τόση πολλή μουσική ακόμα να δώσω... Υπήρξα πραγματικά τυχερός,  γιατί εκατομμύρια άνθρωποι αγοράζουν τους δίσκους μου και παρακολουθούν τις παραστάσεις μου από το 1982. Νιώθω ευλογημένος, και το  White Light είναι ένα ευχαριστώ προς όλους αυτούς".

Το cd-single περιέχει τα εξής:

1. WHITE LIGHT
2. SONG TO THE SIREN
3. WHITE LIGHT - VOODOO SONICS REMIX
4. WHITE LIGHT - KINKY ROLAND REMIX

Κική Β.

alt

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.