Logo

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

Ο νεαρός star, ήταν καλεσμένος πάμπλουτου Ελβετού επιχειρηματία στην Ελούντα, προκειμένου να τραγουδήσει στα 12α γενέθλια της κόρης του. Σκοπός του, ήταν να εμφανιστεί ο Bieber την τελευταία στιγμή, κάνοντας έκπληξη στην εορτάζουσα κόρη του.

Η πρόσκληση στάλθηκε στον Justin, ο οποίος έστειλε ένα κατεβατό e-mail, με αυτά που ζητούσε από τους υπεύθυνους του resort “Elounda Peninsula”, στο οποίο διαμένει ο ελβετός επιχειρηματίας κάθε χρόνο με την οικογένεια του, για δυο ολόκληρους μήνες.

Ζήτησε ν΄ανοίξει το πρόγραμμα του κάποιος εγχώριος καλλιτέχνης, και τελικά επέλεξε την Demy. Απαίτησε για τις δυο ημέρες που θα έμενε στο νησί, να έχει στη διάθεση του 24 ώρες τη μέρα, Candillac αυτοκίνητα. Παράλληλα, θέλησε δυο δωμάτια για τους σωματοφύλακες του, το ένα ακριβώς δίπλα στη δική του σουίτα. Ακόμα απαίτησε γραφείο για τους συνεργάτες του, με τραπέζι συσκέψεων και σύνδεση στο Internet.

alt

Στην εξέδρα που θα τραγουδούσε, ζήτησε να υπάρχει καμαρίνι αλλά και dressing room. Μες το καμαρίνι του, ήθελε να υπάρχουν μπολ με φρέσκες σαλάτες και φρούτα εποχής, όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία τσαγιών.

Ο χώρος που θα έμενε, απαίτησε να μην έχει θερμοκρασία πάνω από 21 βαθμούς Κελσίου, και να υπάρχουν πολλά μπουκάλια με βιταμινούχο νερό, όπως επίσης και σακούλα με καναδέζικα τσιπς, τα Hostess Hickory Sticks Smoked Flavour.

Προκειμένου να κάνει την εμφάνιση του, ο Bieber εισέπραξε το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων, μόνο που δεν εμφανίστηκε ποτέ, επικαλούμενος… προσωπικό κώλυμα.

Υποσχέθηκε ωστόσο στον επιχειρηματία, να τραγουδήσει για χάρη της κόρης του, του χρόνου!

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.