Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που τόσο δεξιοτεχνικά διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Αυγούστου.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από τον Μελ Μπρουκς, πλαισιωμένη από ένα θίασο λαμπερών κωμικών ηθοποιών, πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Πολωνία 1941. Γερμανική Κατοχή. Μια διάσημη ηθοποιός (Κάτια Δανδουλάκη) απατά τον άντρα της (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) με έναν πολύ νεότερο της αντιστασιακό (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Μια ερωτική φάρσα στήνεται στα παρασκήνια ενός θιάσου του μουσικού θεάτρου. Ο αταίριαστος έρωτας της ώριμης πρωταγωνίστριας και του νεαρού αντιστασιακού είναι ένα από τα κλασσικά θέματα της ροζ φάρσας. Μόνο που το ροζ αρχίζει να σκουραίνει επικίνδυνα όταν στα γρανάζια της φάρσας πιάνονται ένας Γερμανός στρατηγός (Τάσος Κωστής) μαζί με την αυστηρή γραμματέα του (Σοφία Μουτίδου) και τον ηλίθιο υπασπιστή του (Σπύρος Μεριανός), μια διπλή κατάσκοπος (Χριστίνα Τσάφου) και ο μακιγιέρ της πρωταγωνίστριας (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Το ετερόκλητο αυτό πλήθος μπλέκεται σε ένα τυφώνα από συμπτώσεις, ανατροπές και μεταμφιέσεις, όπου συγχέονται οι ρόλοι και χάνονται τα όρια ανάμεσα στα στρατόπεδα των Πολωνών αντιστασιακών και των κατακτητών τους. Μουσικά νούμερα και αγωνιώδεις καταδιώξεις, λαμπερές τουαλέτες και οπλοπολυβόλα, θεατρίνοι και Ες – Ες γίνονται ένα κουβάρι για να νικήσει στο τέλος η ομάδα των θεατρίνων.

alt

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Σοφία Μουτίδου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεργιανός, Πρόδρομος Τουσουνίδης.

Απόδοση- σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας

Συγγραφέας: Nick Whitby

Σκηνικά: Αντώνης Δαγκλίδης

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Στίχοι – Μουσική: Αφροδίτη Μάνου

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

 

Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων.

Πληροφορίες: Τηλ. 2103640813 και www.ellthea.gr

Ώρα έναρξης: 21:15

Προπώληση εισιτηρίων: 12 € (από 12 Αυγούστου)

Στα ταμεία του Ολύμπιον (Πλατεία Αριστοτέλους), 10:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30, τηλέφωνο 2310 378430 και στα ταμεία της Waterland (5η οδός - Ταγαράδες), 10:00 – 19:00, τηλέφωνο 23920 72025.

Τιμές εισιτηρίων (πόρτα): 20 €, 15 € φοιτητικό.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση