Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

Το νέο single της εκκεντρικής, διαφορετικής, λίγο-πολύ προκλητικής και ταλαντούχας τραγουδίστριας που σπάει τα κοντέρ στο διαδίκτυο, ακούει στο όνομα "Applause".

Η Lady Gaga που πάντα βρίσκει τον τρόπο να τραβάει το ενδιαφέρον των ματιών και των αυτιών μας, γύρισε ανεβασμένη και έτοιμη για νέα ρεκόρ.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που για κάποιους θα μπορούσε να είναι και καλύτερο εφόσον μιλάμε για single (δείγμα δηλαδή του νέου επερχόμενου δίσκου της), αλλά εμείς νομίζουμε οτι είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της τραγουδίστριας που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Applause λοιπόν... και μια Lady Gaga, έτοιμη για νέες περιπέτειες σύντομα, μέσα από τον δίσκο "ArtPop".

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση