Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών αξιώσεων, ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στη Μυροβόλο.

15 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία, μαζί με τους Συνήθεις Ύποπτους, ο Χρήστος Θηβαίος έχει αναδειχθεί σε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της «γενιάς των τραγουδοποιών». Έχοντας γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων καθιερώνοντας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος, με την ευαισθησία και την ποιητικότητα να είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά σε τραγούδια όπως το Ημερολόγιο, τις Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου, τις Μέρες Αδέσποτες, το Γορίλα κ.ά.

Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών, όπως η Αγάπη (Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα) του Βασίλη Δημητρίου, η Μικρή Πατρίδα του Γιώργου Ανδρέου και φυσικά ο Άμλετ Της Σελήνης και το Δεν Είμαι Άλλος του Θάνου Μικρούτσικου.

Το φετινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, αλλά και τραγούδια που ίδιος αγαπά. Συμπαραστάτης σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο πιο ταλαντούχος πιανίστας της νέας γενιάς, Μάξιμος Δράκος.

Οργάνωση Παραγωγής Σταμάτης Στέβης.

 

 

alt

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση