Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Ο Αντύπας που μέσα από την Spicy και τον Φοίβο, έκανε μια πολύ δυνατή επιστροφή στη δισκογραφία, στα Ραδιόφωνα και στα media γενικότερα, και ο μοναδικός, ατακαδόρος, και έξω καρδιά Νίκος Κουρκούλης, έδωσαν τα χέρια και ετοιμάζονται για ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σχήματα του φετινού χειμώνα. Μαζί τους φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και μια γυναίκα φωτιά, να δώσει άλλο αέρα στη διασκέδαση τους. Και αυτή φυσικά, δεν είναι άλλη από την Αγγελική Ηλιάδη.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου στον Βοτανικό και αναμένεται απίστευτος λουλουδοπόλεμος και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση