Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Laura Paussini, είναι μια από τις πιό δυνατές φωνές στην Ιταλία με πολύ φανατικό κοινό όχι μόνο στη χώρα της αλλά και σε πολλές άλλες χώρες όπως και τη δική μας. Τη θυμόμαστε κιόλας μέσω του Θάνου Καλλίρη, καθώς εκείνος διασκεύασε άψογα το τραγούδι της "La solitudine" με τίτλο "Το νου σου κύριε οδηγέ".
Κατά τη διάρκεια περιοδείας της Laura Pausini, ο Matteo Armelini, ένας εργάτης 31 ετών έχασε την ζωή του στο Palais de Sport του Ρέτζιο Καλάμπρια όταν ξαφνικά η μεταλλική σκηνή ΄που θα γινόταν η συναυλία, γκρεμίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Εκείνος, βοηθούσε στο στήσιμο.
Όπως έγινε γνωστό από τα Ιταλικά μέσα... καταπλακώθηκε από τη μεταλλική δομή που βρισκόταν πάνω από τη σκηνή και η οποία υποχώρησε ξαφνικά. Τα βαριά μεταλλικά δοκάρια και οι σωλήνες τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ενώ άλλοι δυο εργάτες που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και πρόκειται να πάρουν εξιτήριο σε ένα μήνα περίπου. Ο ένας από αυτούς, δηλωσε: “Όλα έγιναν μέσα σ' ένα δευτερόλεπτο, βρέθηκα κάτω τραυματισμένος και δεν κατάλαβα ούτε πως συνέβη, νόμιζα ότι ήταν σεισμός”,  Οι έρευνες θα πρέπει τώρα να εξακριβώσουν αν το τραγικό συμβάν οφείλεται στο ότι το παρκέ δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος της όλης δομής, ή αν έγιναν λάθη στη συναρμολόγηση και σύνδεση των σωλήνων που χρησιμοποιούνταν ως “κορνίζα” της όλης σκηνής.
Η Laura είναι συγκλονισμένη και έγραψε στο επίσημο site της ότι πρόκειται για ένα ολικό, φοβερό πένθος.
 
Κική Β.
 
alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση