Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Στιγμές πανικού και μια κόλαση φωτιάς έζησε η τραγουδίστρια Duffy όταν η πανάκριβη μεζονέτα της παραδόθηκε στις φλόγες από άγνωστη αιτία. Η Duffy βρισκόταν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο πολυτελές σπίτι της όταν διαπίστωσε ότι πυκνός καπνός έβγαινε από κάποιον εξαεριστήρα. Αμέσως άρχισε να τρέχει πανικόβλητη στους διαδρόμους της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το σπίτι της καλώντας σε βοήθεια.

alt

Χρειάστηκαν 60 πυροσβέστες για να κατασβέσουν τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που βρίσκεται μεταξύ 9ου και 10ου ορόφου. Οι πυροσβέστες επιχειρούσαν όλη τη νύχτα προκειμένου να σβήσει η φωτιά και να μην επεκταθεί. Το αποτέλεσμα ήταν μονάχα... αποκαΐδια στη θέση του άλλοτε πολυτελούς οικήματος!

Όπως καταθέτουν οι γείτονες, η Duffy βίωσε τον απόλυτο πανικό όχι για το σπίτι όσο προσπαθώντας να σώσει τις δύο γάτες και το σκύλο της. Μάλιστα παρά τις προσπάθειές τους η τραγουδίστρια δεν ηρεμούσε καθώς μία από τις γάτες της είχε χαθεί. Τελικά η Duffy κατάφερε να συνέλθει όταν ήρθε η αστυνομία.

alt

alt

Το άλλοτε πανάκριβο, αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών σπίτι της δεν υπάρχει πια! Ήταν το καύχημα της τραγουδίστριας και αιτία ζήλιας από τους γείτονες καθώς διέθετε όλα τα κομφόρ, ακόμη και εσωτερική πισίνα!

alt

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση