Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Η Λένα Μαντά στην Καβάλα.Η Λένα Μαντά στην Καβάλα.

Η Λένα Μαντά επισκέπτεται την Καβάλα, με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου, "ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ".

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 20:00, ROOF GARDEN ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, BAR “ΑΡΩΜΑ», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΜΕΡΤΖΙΑΝΙΔΟΥ.

Δελτίο Τύπου
Όσο αντέχει η ψυχή

Συγγραφέας: Λένα Μαντά
Σειρά: Έλληνες Συγγραφείς
Πρώτη έκδοση: Μάιος 2012, 50.000 αντίτυπα
Σελ.: 432 - Τιμή:17,70€ - ISBN: 978-960-496-550-2

Αχ Ηρώ, τελικά ο νονός σου μισό το άφησε το όνομά σου. Ηρωίδα έπρεπε να σε βαφτίσει!
Και κείνη της είχε απαντήσει:
Πρώτον δεν ήξερε τότε τι με περίμενε στη ζωή μου, αλλά και να το ήξερε, μάλλον θα το θεώρησε υπερβολικό και προτίμησε να το κόψει και να με βαφτίσει Ηρώ, αφήνοντας το υπόλοιπο να πλανάται σαν απειλή…

Από την ημέρα που γεννιέται η Ηρώ, η ζωή της είναι ένας αγώνας για επιβίωση. Δύσβατοι όλοι οι δρόμοι που κλήθηκε να βαδίσει, σαν κοριτσάκι, σαν έφηβη, σαν νέα κοπέλα, σαν γυναίκα. Θα χρειαστεί να παλέψει με τον πατριό της, με έναν βίαιο σύζυγο αργότερα, με την οικονομική καταστροφή και την εξορία της στην Κύπρο. Θα δώσει μάχη για να σώσει τα παιδιά της από τις λάθος επιλογές τους.
Δίπλα της η Αλεξάνδρα. Μια μυστηριώδης, σκοτεινή γυναίκα, που μόνο στην Ηρώ θα δείξει το φωτεινό της πρόσωπο. Είναι η μόνη που μπορεί ν’ ακούσει τον ήχο της ψυχής της. Η Ηρώ θα χρειαστεί να μάθει με πόνο πόσα μπορεί να αντέξει μια ψυχή. Και όταν φτάσει στα όριά της, θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γίνει ένας άλλος άνθρωπος για να προστατέψει τους αγαπημένους της και να νικήσει…

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Για τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε "Συγγραφέας της Χρονιάς 2009" από το περιοδικό LIFE & STYLE, ενώ αναδείχτηκε ως η Νο 1 σύγχρονη Ελληνίδα συγγραφέας σε αναγνωρισιμότητα (Γ' Πανελλήνια Έρευνα Αναγνωστικής Συμπεριφοράς και Πολιτιστικών Πρακτικών, ΕΚΕΒΙ 2010). Το βιβλίο της ΘΕΑΝΩ - Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, του οποίου οι πωλήσεις έχουν φτάσει μέχρι σήμερα τα 200.000 αντίτυπα, Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ και ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ, ενώ ετοιμάζεται και το επόμενο μυθιστόρημά της.

Δημόσιες Σχέσεις – Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, τηλ. 2102804800, fax: 2102819550, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση