Menu
A+ A A-

Η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι σε πευκόφυτη περιοχή κοντά σε κατοικίες στο Νέο Βουτζά, κατευθύνθηκε πολύ γρήγορα προς την Καλλιτεχνούπολη. Πέρασε μέσα από αυλές σπιτιών και προκάλεσε υλικές ζημιές. Από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά βρέθηκαν εκεί 80 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Όπως αγωνιούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, έτσι και ο Σάκης Ρουβάς, που βρίσκεται στην Κύπρο για συναυλία, επικοινωνεί συχνά με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη. Η σύντροφός του βρίσκεται στο σπίτι με τα δυο τους παιδιά και διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Αν και η φωτιά κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που βρίσκεται το σπίτι του τραγουδιστή, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής περιγράφουν την ατμόσφαιρα ως αποπνικτική.

alt

 

Ο Σάκης Ρουβάς αναχώρησε το πρωί για την Κύπρο (δίνει αύριο, Παρασκευή, μια φιλανθρωπική συναυλία στην Λευκωσία, στο πλαίσιο του 20ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Γάλακτος που διοργανώνει η εταιρία «Χαραλαμπίδης Κρίστης» ώστε να δοθούν 10.000 ευρώ στο «Χαμόγελο της Ευτυχίας») και έφτασε στη Λευκωσία στη μία το μεσημέρι, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στο Νέο Βουτζά.

Όταν ο Σάκης ενημερώθηκε για την έκταση της φωτιάς επικοινώνησε με την Κάτια η οποία και τον καθησύχασε λέγοντας του ότι δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο, αφού η φωτιά κατευθύνθηκε αντίθετα από το σπίτι τους.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση