Menu
A+ A A-

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η τεράστια επιτυχία των Antique "Die for you" σε μια ολοκαίνουρια έκδοση από τον ταλαντούχο μουσικό Διονύση (Κωστή) και φυσικά μας άφησε άφωνους, καθώς το τραγούδι από τη μία, δεν έχασε τη μαγεία του, κι από την άλλη... απέκτησε κάτι φρέσκο και κάτι καινούριο!

Το συγκεκριμένο τραγούδι, σε μουσική του Νίκου Τερζή και σε στίχους, του Αντώνη Παππά μας είχε εκπροσωπήσει το 2001 στη Eurovision, καταφέρνοντας να μας χαρίσει την 3η θέση στη λίστα, αλλά την 1η στην καρδιά μας.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα εκτέλεση, μάθαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Νίκου Τερζή, πως η νέα εκτέλεση, ετοιμάζεται για κυκλοφορία.

Εαν φυσικά γίνει αυτό, μιλάμε για μια από τις καλύτερες μουσικές στιγμές της χρονιάς, γιατί ένα αγαπημένο τραγούδι πολλών, θα πάρει νέα μορφή και θα αγαπηθεί από την αρχή.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση