Menu
A+ A A-

Όσο πλησιάζουμε προς τον χειμώνα, θα κλείνουν ένα ένα τα μουσικά σχήματα που θα μας κάνουν παρέα τη νύχτα. Άλλα αταίριαστα, που όμως στο τέλος αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις... κι άλλα που ταιριάζουν πολύ με την επιτυχία να είναι δεδομένη.

Ένα από αυτά... είναι και το "σχήμα" Νότης Σφακιανάκης - Φανή Δρακοπούλου που θα μας υποδέχονται  στον μαγικό χώρο της Ιεράς Οδού λογικά από Νοέμβρη όπως συνηθίζει πάντα ο Νότης (κοντά στην ημέρα των γενεθλίων του, 2 Νοέμβρη).

Όσο για τον νέο του δίσκο, αυτός θα κυκλοφορήσει Οκτώβρη με Νοέμβρη και θα περιλαμβάνει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια από διάφορους συνθέτες και στιχουργούς, αλλά και τα 3 ήδη γνωστά σε εμάς, "Πλατεία" (Αλέκος Χρυσοβέργης - Σπύρος Γιατράς), "Δεν υπολόγισες καλά" (Χρήστος Δάντης - Βαγγέλης Κωνσταντινίδης) και το ολοκαίνουριο "Εσύ η θάλασσα" (Δήμος Αναστασιάδης - Βίκυ Γεροθόδωρου). Ένας πανέμορφος δίσκος που θα κυκλοφορήσει από τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία του κόσμου, την Universal Music, και όπως πάντα περιμένουμε όχι μόνο να ακούσουμε τα τραγούδια... αλλά και να δούμε το εξώφυλλο, καθώς ο Νότης μας εκπλήσει μουσικά, και οπτικά!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση