Menu
A+ A A-

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία χρόνια και τη μάχη του με το αλκοόλ, μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ” ο Γιάννης Γιοκαρίνης. 

Συγκεκριμένα, ο διαχρονικός τραγουδιστής παραδέχτηκε: “Δεν είχα ποτέ στόχο να είμαι σταρ. Δεν είμαι καριερίστας. Κάποια στιγμή, αισθάνθηκα ότι άρχισα να χάνω τον Γιάννη, γιατί η δόξα είναι πόρνη και σου παίρνει τα μυαλά”.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποκάλυψε: “Βεβαίως και πέρασα δύσκολα. Έμαθα, όμως, έτσι να κάνω και τα αρνητικά θετικά. Έμαθα να ζω και χωρίς δραχμή και με εκατομμύρια παραμένοντας ο ίδιος. […] Δεν είχα να φάω, δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις του σπιτιού μου, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την έβγαζα με μια ντομάτα και ψωμί. Πέρασα τέτοιες στιγμές. Δεν μάσησα όμως. Ήμουν ο ίδιος, όπως τότε, που μου ήρθαν τα λεφτά που δεν τα περίμενα. Τα κατάφερνα πάντα και στα δύσκολα”.

alt

Στη συνέχεια και με αφορμή τον τίτλο της μεγάλης του επιτυχίας “Νοσταλγός του Rock n’ Roll”, ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε για τη φάση της ζωής του, που πρωταγωνίστησε το τρίπτυχο “sex, drugs & rock n’ roll”: “Είναι ένα παιχνίδι στημένο και κάπως αμερικάνικο. Τώρα πια έχω κατασταλάξει, δεν συμφωνώ με αυτή τη θεωρία […] Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, διαπίστωσα ότι μου έκανε πολύ κακό. Τώρα πλέον είμαι απεξαρτημένος και πατώ στα πόδια μου καλύτερα”. 

Σχετικά, βέβαια, με εκείνη τη δύσκολη περίοδο, που κράτησε σχεδόν μία δεκαετία, τόνισε: “To συνειδητοποίησα εκ των υστέρων. Και δεν το γουστάρω τώρα πία... Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν γύρω του. Αυτό ήταν άσχημο και με ενόχλησε πολύ όταν το συνειδητοποίησα – γιατί εκείνη την περίοδο δεν με ενοχλούσε. Το σημαντικό είναι ότι το κατάλαβα”.

Πηγή: http://www.fthis.gr/home

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση