Menu
A+ A A-

Ο πολυπλατινένιος συνθέτης, που γεμίζει τα Ραδιόφωνα μόνο με επιτυχίες... έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή τη συναυλία προς τιμήν του, στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, ο Φοίβος ανέφερε πως δεν περίμενε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, καθώς από μικρός είχε όνειρο να γίνει ντράμερ και είχε και δικό του συγκρότημα με την παρέα του. Η ζωή βέβαια τα έφερε έτσι, ώστε σπούδασε Νομική και τα παράτησε, για να αφοσιωθεί στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Όσο για τα τραγούδια του, που είναι εκατοντάδες... δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα γίνουν διαχρονικά, αλλά τον ενδιαφέρει να τα αγαπήσει ο κόσμος τη στιγμή που θα βγούν από το στούντιό του.

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να ξεχωρίσει ένα δικό του τραγούδι, δεν θέλησε να επιλέξει τίποτε άλλο, παρά μόνο τον στίχο από το τραγούδι "Τρυφερότητα" της Καίτης Γαρμπή: "Δεν ζήτησα να σώσεις την ανθρωπότητα... αγάπη ζήτησα μόνο και τρυφερότητα."

Μοναδικός στο είδος, και δικαίως τον αποκαλούν "Άνθρωπο - Μύδα" αν και ο Φοίβος ότι πιάνει δεν τον κάνει χρυσάφι... αλλά πλατίνα!

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση