Menu
A+ A A-

Καλεσμένος του Ράδιο Energy 96.6 Fm και της Κικής Βασιλειάδου, ήταν το Σάββατο ο γνωστός και πολύ πετυχημένος καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, THE ROOK (Παναγιώτης Δερουκάκης) και μίλησε μεταξύ άλλων, για την εξέλιξη της μουσικής μέσα από το διαδίκτυο, για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κρατήσεις φιλίες μέσα στο χώρο της μουσικής, για τις κόντρες μεταξύ των ράπερ και φυσικά μας ανακοίνωσε μερικά από τα μελλοντικά σχέδιά του.

Όσον αφορά τον εαυτό του, ανέφερε πως προτιμά να βρίσκεται στο πατρικό του στις Σέρρες καθώς εκεί η ζωή είναι πιο ανθρώπινη και εκτός του ότι αναπνέεις καθαρό αέρα, μπορείς να πεις και καλημέρα σε όλο τον κόσμο που είναι και ένα από τα βασικά στην καθημερινότητά μας. Επίσης, δήλωσε πως είναι πολύ ισχυρογνώμον και όταν βάλει στόχους, κάνει ότι μπορεί για να τους πετύχει χωρίς φυσικά να χάσει τον εαυτό του. Όσο για τα τατουάζ του, είναι λίγα αλλά με μεγάλη συναισθηματική αξία εκτός από ένα για το οποίο έχει μετανιώσει και είχε γίνει σε νεαρότερη ηλικία. Και τέλος, το φετίχ του, είναι τα ρολόγια και υπάρχει και περίπτωση να αλλάζει τα ρολόγια του κατά τη διάρκεια της ημέρας αν και τον αγχώνει υπερβολικά ο χρόνος που κυλά.

Με το γυναικείο φύλο τα πηγαίνει πολύ καλά αν και οι περισσότερες σχέσεις του έληξαν λόγω του επαγγέλματός του αλλά έπαιζε και λίγο ρόλο και η ζήλεια. Όσον αφορά όμως τις γυναίκες που τον πλαισιώνουν στα video clip και στα τραγούδια του, όπως με το φρέσκο "Όσο αντέχεις" μαζί με την Kelly... προσπαθεί να είναι σοβαρός και κάνει απλά τη δουλειά του χωρίς να προκαλέσει τις εντυπώσεις.

Για τη μουσική στο Διαδίκτυο έχει καλή εικόνα καθώς θεωρεί πως βοηθάει τα νέα ταλέντα για αρχή αν και μετά είναι στο χέρι του κόσμου αν θα σταθούν όρθιοι στον δύσκολο χώρο της μουσικής. Και φυσικά ο μάνατζερ παίζει και τον ρόλο του, αρκεί να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ο ίδιος πάντως τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στο είδος μουσικής που επέλεξε να ακολουθήσει αν και ξεχώρισε τον BO ώς τον καλύτερο ράπερ στην Ελλάδα, είδικά στον αγγλόφωνο στίχο! Και επί του καλλιτεχνικού ανακοίνωσε στους φίλους του, πως ετοιμάζει το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με καλλιτέχνη αντίστοιχου στυλ, κρατώντας το όνομά αυτού του καλλιτέχνη… επτασφράγιστο μυστικό. Φυσικά δε θα λείπουν και τα πολλά Live του για φέτος τον Χειμώνα. Θα βρίσκεται στην πόλη του τις Σέρρες, θα βρίσκεται στο Κιλκίς, αλλά και Θεσσαλονίκη, σταθερά σε αυτές τις τρείς πόλεις και φυσικά πολύ στούντιο.

Χαμογελαστός, ευδιάθετος, ειλικρινής, ετοιμόλογος, η καλύτερη παρέα και μια από τις καλύτερες παρουσίες στη μοντέρνα ραπ μουσική με το μέλλον στρωμένο μπροστά του.

*Το ηχητικό μέρος της συνέντευξης, μπορείτε να το απολαύσετε στην αντίστοιχη Καρτέλα του site.


alt

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση