Menu
A+ A A-

Ο πολύ αγαπητός Καβαλιώτης καλλιτέχνης, Νώντας Δωρής, βρέθηκε στο studio του Ράδιο Energy 96.6 Fm και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, και το αποτέλεσμα ήταν να περάσουμε μαζί του μια ολόκληρη ώρα, και να αναπωλήσουμε τις καλές εποχές της μουσικής, τότε που όλα είχαν δίπλα τους τη λέξη "αγάπη".

Αν και δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τον στίχο και τη μουσική, ο Νώντας Δωρής έχει κάνει τρομερές επιλογές στα τραγούδια του, όπως το "Πάλι για σένα", το "Για τα φιλιά σου" που αργότερα έγινε διασκευή από τον πιο νέο στο είδος, Γιώργο Γιαννιά, αλλά και το "Φυλάκισέ με". Παρ' όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση να γράψει στίχο, αλλά οταν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Άλλωστε τα καλύτερα τραγούδια, γράφτηκαν νύχτα και με πολύ πόνο.

Αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες οι οποίοι δεν καταδέχονται ιδιαίτερα την περιφέρεια, αλλά το καλοκαίρι όλοι τη θυμούνται και πηγαίνουν έστω και για λίγα ευρώ, καθώς οι καιροί  είναι δύσκολοι μεν... αλλά προσπαθούν κιόλας να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα χρήματα μπορούν, καθώς αργότερα ίσως και να μην υπάρχουν στην πρώτη γραμμή της νυχτερινής διασκέδασης.

Για την αγάπη του, το λαϊκό τραγούδι, αναφέρει πως σίγουρα θα επανέλθει στα Ραδιόφωνα γιατί το θέμα με τα R n' B και τα αγγλόφωνα, έχει γίνει κουραστικό. Και φυσικά αναφέρθηκε στην Πάολα, που θεωρείται πλέον ένα από τα δυνατά χαρτιά στη δισκογραφία και πως με εκείνη αρχίζει και διαφημίζεται και πάλι το λαϊκό τραγούδι αλλά αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη, λέγοντας πως δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρισκόταν επί 10 συνεχόμενα χρόνια στην κορυφή, αλλά μετά που βγήκαν κι άλλοι καλλιτέχνες στο προσκήνιο... λογικό ήταν να κάνει μια "κοιλιά".

alt

Η κουβέντα συνεχίζεται με το παρελθόν του Νώντα Δωρή που το έζησε στην Καβάλα, για τη μουσική στο διαδίκτυο, για την ΑΕΠΙ και τα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών και συνθετών αλλά μας δίνει και πληροφορίες για τα 2 επερχόμενα τραγούδια του.

*Μια πραγματικά απολαυστική συνέντευξη που μπορείτε να την ακούσετε, στην αντίστοιχη καρτέλα του site.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση