Menu
A+ A A-

Όσοι είχαν να δουν εδώ και καιρό τον Αντώνη Ρέμο από κοντά, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την αλλαγή. Ο Αντώνης εμφανίστηκε στο πάρτι που δόθηκε την Κυριακή με αφορμή την συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου, φανερά αδυνατισμένος.

Ήδη διανύει τον δεύτερο μήνα δίαιτας και μέχρι στιγμής είναι 10 κιλά ελαφρύτερος και συνεχίζει. Υπεύθυνη για τη νέα του εικόνα είναι μια διατροφολόγος η οποία μετά από εξετάσεις και διάφορες μετρήσεις του μεταβολισμού του, του έδωσε ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Μία από τις βασικές εξετάσεις ήταν ο έλεγχος των τροφών που του προκαλούν δυσανεξία. Το διαιτολόγιο του πλέον περιλαμβάνει μόνο σαλάτες και ψητά, αλλά το βασικό μυστικό βρίσκεται σε ένα φυτικό ρόφημα με το οποίο τον προμηθεύει η διαιτολόγος. Η αξία του είναι περίπου 70 ευρώ την εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα είναι όπως φαίνεται εντυπωσιακά.
Ο 40χρονος τραγουδιστής έχει ήδη δώσει εντολή να στενέψουν κάποια από τα ρούχα του και να παραγγείλουν καινούργια, μικρότερα κατά δύο νούμερα και μάλλον στην πρεμιέρα του στο Αθηνών Αρένα με το Στέλιο Ρόκκο θα δούμε έναν άλλον Ρέμο, ανανεωμένο και αδυνατισμένο.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση