Menu
A+ A A-

Για την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, για την σύζυγο του, για τον έρωτα, αλλά και για τη λάθος ανατροφή που δίνουν οι ελληνίδες μάνες στους γιους τους, μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης.

Σχολιάζοντας το πώς είναι τα πράγματα σήμερα στη χώρα μας, δηλώνει θυμωμένος:

«Θυμωμένος ήμουν ανέκαθεν γιατί ανέκαθεν συνέβαιναν πράγματα που με εξόργιζαν. Όταν υπάρχει κραιπάλη, ασυδοσία, ατιμωρησία, ανομία, και όταν λέμε ψέματα, όταν τα περισσότερα που κάνουμε δεν είναι τα πρέποντα, είναι φυσικό και επόμενο να φτάσουμε μέχρι εδώ! Είναι σαν να έρθω να σου βιάσω όλη την οικογένεια, και να μην με τιμωρήσει κανένας!»

Παράλληλα, τονίζει πως είναι αντιεξουσιαστής:

«Δεν ανήκω σε καμία παράταξη, σε κανένα κόμμα. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος. Όποιον έχει δίκιο και είναι εντάξει, είμαι μαζί του. αν δεν έχει δίκιο και δεν είναι εντάξει, δεν είμαι μαζί του. Eίμαι αντιεξουσιαστής».

Τι ρόλο παίζει στη ζωή του ο έρωτας;

«Άμα δεν είχαμε κι αυτό, θ΄αυτοκτονούσαμε όλοι!» λέει, εκφράζοντας την αγάπη για τη σύζυγο του: «Από το 1984 ζούμε κάτω από την ίδια στέγη, έχουμε μοιραστεί τη ζωή μας, και είναι η μητέρα των παιδιών μας!»

Πώς κρίνει την ανατροφή των παιδιών όμως από τις ελληνίδες μάνες;

«Επιβάλλεται η μητέρα να έχει το πάνω χέρι στην ανατροφή των παιδιών της! Η γυναίκα έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό που έχει συμβεί στην κοινωνία» λέει.

Τέλος, μιλά και για το πώς ο ίδιος έχει επιλέξει ν΄αναθρέψει τα δικά του παιδιά:

«Αφήνω τα παιδιά να μεγαλώσουν, όπως κι εγώ. Ν’ ακούν, να εισπράττουν να νιώθουν και ανάλογα να λειτουργούν! Αν είναι κάτι λάθος, τους λέω παιδιά δεν είναι έτσι τα πράγματα!»

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση