Menu
A+ A A-

Το παρασκήνιο για τη Eurovision του 2013 στη Σουηδία καλά κρατεί και έπειτα από την οριστική αποχώρηση της Τουρκίας από τον θεσμό (θεωρούν πως η ψηφοφορία δεν γίνεται όπως πρέπει) και μετά από το Όχι του Γιώργου Παπαδόπουλου στην πρόσκληση της Κύπρου, λόγω φόρτου εργασίας... η Κύπρος ψάχνει τον εκπρόσωπό της.

Πιθανά ονόματα για τον Διαγωνισμό, είναι προς το παρόν 3.

Βαλάντω Τρύφωνος. Η οποία μετά το talent show  στο οποίο συμμετείχε έκανε μια αξιόλογη πορεία αν και ακόμα μικρή αλλά πολύ προσεγμένη και πετυχημένη.

alt

Φίλιππος Κωνσταντίνος. Ίσως ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του συγκροτήματος ΟΝΕ που τότε έκαναν τον δικό τους πανικό στα Ραδιόφωνα και στις συναυλίες τους.

alt

Γιώργος Δούκας. Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, με όρεξη για μουσική που κάποτε μας τραγουδούσε το "Είμαι ερωτευμένος και τρελός, επικίνδυνος συνδυασμός" και πολλά ακόμα τραγούδια που μας έκαναν παρέα την παλιά καλή εποχή της μουσικής.

alt

Ευχόμαστε και στους τρείς (αν τελικά κάποιος από τους παραπάνω πάει στη Σουηδία)... να φύγει με ηρεμία, και να γυρίσει με επιτυχία.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση