Menu
A+ A A-

Λένε πως ο "δολοφόνος" γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος... και στην προκειμένη περίπτωση... ο "δολοφόνος" είναι Ροκ και το "έγκλημα" πολύ καλά οργανωμένο και αυτή τη φορά θα έχει και τέλεια ηχομόνωση!!!

Ο Νίκος Αντωνιάδης έρχεται ξανά στο Ράδιο Energy 96.6 (έπειτα από την πρόσφατη τηλεφωνική μας κουβέντα), αυτή τη φορά μαζί με την κιθάρα του και μια βαλίτσα γεμάτη μουσικές για να μας κάνει παρέα και να τραγουδήσει Live στο μικρόφωνο, αγαπημένα τραγούδια των ακροατών αλλά και δικά του.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στις 13:ΟΟ ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Νίκος Αντωνιάδης που πρόσφατα κυκλοφόρησε το φανταστικό "Πρώτη μου φορά", θα βρεθεί στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου από τις 13:ΟΟ μέχρι και τις 15:ΟΟ για μια εκπομπή διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Όποιος το επιθυμεί, ειναι ευπρόσδεκτος στην παρέα τους!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 13:ΟΟ. Ροκάρουμε... και μας αρέσει!

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση