Menu
A+ A A-

Η εκρηκτική και απόλυτα sexy Μαριάντα Πιερίδη μπορεί να αποχώρησε από το "Dancing with the stars 3" νωρίς... αλλά πριν φύγει, μας άφησε την καλύτερη εικόνα αλλά και τα στόματα ανοιχτά... καθώς κανείς δεν περίμενε πως η γλυκιά τραγουδίστρια και Ραδιοφωνική παραγωγός, θα αποχωρήσει τόσο σύντομα από το συγκεκριμένο Show.

Παρ' όλα αυτά, η Μαριάντα πήρε τα πάνω της (όχι οτι τα έχασε και ποτέ) και έρχεται ανανεωμένη, με νέο style στα μαλλιά της όπως αναφέρουν διαδικτυακές πηγές, αλλά το βασικότερο... έρχεται και με νέο τραγούδι, έπειτα από το "Τέτοια αγάπη" που αγαπήθηκε σε πολύ λίγο χρόνο, από τα μεγαλύτερα Ραδιόφωνα της χώρας.

Αναμένουμε λοιπόν για την ολοκαίνουρια Μαριάντα Πιερίδη!

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση