Menu
A+ A A-

Τομαζίνα: Το τραγούδι πλέον δεν είναι μόνο ό,τι ακούς αλλά και ό,τι βλέπεις. Η Τομαζίνα, στο Ράδιο Energy 96.6 με την Κική Βασιλειάδου.Η Τομαζίνα βρέθηκε στο Studio του Ράδιο Energy 96.6 και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου και μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Τι σου λείπει" σε μουσική του Πάνου Καπίρη και σε στίχους του Φώντα Θεοδώρου. Ένα τραγούδι για το οποίο νιώθει πολύ τυχερή που το έκανε δικό της καθώς τα δυο παραπάνω ονόματα, έχουν αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική.

Η νεαρή και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Ίμβριο, τον Η Τομαζίνα, στο Ράδιο Energy 96.6 με την Κική Βασιλειάδου.Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς ακόμα αξιόλογους καλλιτέχνες θυμήθηκε μια παλιά της στιγμή τότε που η Κατερίνα Στανίση άκουσε ένα τραγούδι σε demo μορφή με τη φωνή της Τομαζίνας και μετέπειτα μετέφερε στον Πάνο Καπίρη πως της θυμίζει τον εαυτό της στα νιάτα της... και έτσι λοιπόν η Κατερίνα Στανίση ήρθε σε επαφή μαζί της και συνεργάστηκαν οι δύο γυναίκες και επί σκηνής.

Σαν άνθρωπος είναι πολύ ήρεμος αλλά όταν νιώσει την ανάγκη πηγαίνει να δεί συναδέλφους της σε διάφορα νυχτερινά κέντρα και όσο για διακοπές, δεν είναι τόσο εύκολο καθώς δουλεύει χωρίς ρεπό αλλά παράλληλα με τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα ξεκλέβει λίγο χρόνο.

Η Τομαζίνα μίλησε και για τα Shows τύπου "Dancing with the stars" και απάντησε με ειλικρίνια πως θα πήγαινε σε ανάλογο show αλλά και στη Eurovision έαν της δινόταν η ευκαιρία.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με την οικονομική κρίση που έχει "μπεί" και στα νυχτερινά κέντρα, το μέλλον της δισκογραφίας και τα κοπλιμέντα και φυσικά αποκάλυψε με ποιόν καλλιτέχνη θα ήθελε να κάνει ντουέτο στο μέλλον, και αυτός είναι ο Αντώνης Βαρδής.

Μετά τη συνέντευξη, ακολούθησε μια βόλτα για καφέ στην παραλία της Καβάλας, και στο Cafe-Bar "Barly".

 

*Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, από εδώ:
http://www.energy966.com/synenteyxeissection/tragoudistes/tomazinakikivasileiadou15022013.

 

Η είδηση, δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση