Menu
A+ A A-

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Κωνσταντίνος Ράλλης που έφερε στα Ραδιόφωνα μέσα από την INsite Music την επιτυχία "Δεν αντέχω" δια χειρός Νίκου Τερζή, φαίνεται πως έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θα τον ανεβάσουν στην κορυφή... καθώς διαθέτει φωνή, εμφάνιση, προσεγμένα βήματα, και καλούς συνεργάτες.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, στη Βάσια Ραχιώτη, ανέφερε πως πέρασε πολλά μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, και έχει ακόμα να περάσει άλλα τόσα, γιατί ο χώρος που επέλεξε να ακολουθήσει είναι σαφώς ανταγωνιστικός και ο καλύτερος δύσκολα ξεχωρίζει και κρατιέται στην κορυφή και σε αυτό φυσικά έχει λόγο και το κοινό.

 

Όσον αφορά την  ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως βλέπει τη φετινή Eurovision, ο ταλαντούχος τραγουδιστής απάντησε με ειλικρίνια, πως το τραγούδι του Αγάθωνα και των Koza Mostra που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, είναι πολύ καλό και έχει όλο το πακέτο για να μπορέσει να περάσει καλύτερα, στους φίλους μας εκτός συνόρων.

 

Ο Κωνσταντίνος Ράλλης προς το παρόν, απολαμβάνει την επιτυχία του νέου του single με τίτλο "Δεν αντέχω" και σύντομα θα έχουμε και το video clip... και ετοιμάζεται να μας εκπλήξει και πάλι, με τα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια του, που θα μας χαρίσει σε περίπου δύο μήνες τα οποία περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

 

Η είδηση, ανήκει στο newsaction.gr. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση