Menu
A+ A A-

Κωνσταντίνος Τζούμας: Ζούσα πάντα με τα απαραίτητα, οπότε η κρίση δε με έχει επηρεάσει.Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, επισκέφθηκε το Studio του Ράδιο Energy 96.6 και την εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, και μίλησε για τις δύο ολοκαίνουριες επιτυχίες του, με τίτλο "Κοίτα μπροστά" και "Πιο κοντά". Αργότερα, ακολούθησε βόλτα στην παραλία της Καβάλας, και καφές... στο All Day Cafe-Bar "Barfly", όπου έγινε και η παρακάτω mini φωτογράφιση.

Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, που είναι και τραγουδοποιός πέρα από ερμηνευτής και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο και ήδη ετοιμάζει και το τρίτο κατά σειρά single του, που θα κυκλοφήσει μέσα στους τελευταίους μήνες του 2013 και θα έχει ποπ-ροκ ύφος αλλά δε θα απέχει καθόλου από το στυλ του Κωνσταντίνος Τζούμας - Bar Flyαγαπητού τραγουδιστή.

Όσο για το πρώτο του τραγούδι, ανέφερε πως δεν είχε τον φόβο μήπως και δεν αγαπηθεί από τον κόσμο, άσχετα αν στην άκρη του μυαλού υπήρχε η αμφιβολία. Αλλά ο ίδιος συνηθίζει να είναι αισιόδοξος στη ζωή του, για αυτό και κοιτάει πάντα μπροστά, όπως τιτλοφορείται και το πρώτο του single.

Φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα, το οποίο και εξασκεί γιατί πιστεύει πως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε μια επιτυχία αλλά να συνεχίζεις τη ζωή σου, χωρίς να αφήνεις κάτι στην άκρη.

Κωνσταντίνος Τζούμας - Bar FlyΣτον χαρακτήρα του εντοπίζει  την αισιοδοξία ως υπέρ, και την ευαισθησία ως κατά, και πάνω σε αυτό... ανέφερε πως είναι αρκετά ευσυγκίνητος και έχει κλάψει και σε ταινία κινηματογράφου αλλά και για γυναίκα.

Όσον αφορά το θέμα "οικογένεια", δήλωσε πως θα ήθελε να αποκτήσει παιδί, άσχετα με την οικονομική κατάσταση της χώρας, γιατί ακόμα και σε αυτό, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι... και ο ίδιος ζούσε πάντα μόνο με τα απαραίτητα για αυτό ακριβώς και δεν τον επηρέασε ιδιαίτερα η οικονομική κρίση κι αν υπάρχει κάτι που "έκοψε" στη ζωή του, είναι ένα μέρος της διασκέδασης.

Η κουβέντα συνεχίστηκε στο μέλλον της δισκογραφίας, για τον Γιάννη Κότσιρα με τον οποίο θα ήθελε πολύ να κάνει ένα ντουέτο, για τα Live του, τα οποία θα είναι σε πολλές πόλεις και νησιά της Ελλάδας μέσα στο καλοκαίρι, και φυσικά έπαιξε μουσική με την κιθάρα του 3 αγαπημένα τραγούδια!

Το μέλλον της ελληνικής μουσικής, ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Τζούμας, και μαζί με την InSideOut Music έχουμε σίγουρα να περιμένουμε πολλά όμορφα πράγματα.

*Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη του καλλιτέχνη, από εδώ: http://www.energy966.com/synenteyxeissection/tragoudistes/konstaninostsoumaskikiv24042013.
Κωνσταντίνος Τζούμας - Bar Fly

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση