Menu
A+ A A-

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα, παραμένουν φίλες με αμοιβαία αγάπη αλλά τα χέρια δεν τα έδωσαν για φέτος τον χειμώνα. Έτσι και οι δύο πανέμορφες και αξιολαύτρευτες ερμηνεύτριες, έψαχναν άμεσα τον άνθρωπο με τον οποίο θα συνεργαστούν.

Οι φήμες δίνουν και πέρνουν για τη μια εξ' αυτών...

Δέσποινα Βανδή και Νότης Σφακιανάκης είναι σχεδόν βέβαιο πως θα εμφανίζονται μαζί στο νυχτερινό κέντρο "Έναστρον" τον φετινό χειμώνα με αποτέλεσμα η είδηση αυτή, να προκαλέσει "σοκ" στους μουσικόφιλους.

Οι δυο καλλιτέχνες έχουν πολύ δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, όχι μόνο γιατί συνεργάστηκαν ξανά στο παρελθόν πρίν περίπου 15 χρόνια, αλλά και από το γεγονός πως η Δέσποινα συμμετείχε και σε δίσκους του Νότη Σφακιανάκη πριν γίνει ακόμα πολύ γνωστή.

Η είδηση μας χαροποίησε ιδιαίτερα και αύριο θα έχουμε το οριστικό ΝΑΙ για την αξιόλογη και καυτή συνεργασία. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για την ημέρα της πρεμιέρας αλλά θα προβάλλουμε και την αφίσα του σχήματος αυτού.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση