Logo

Ο Φοίβος, είναι δεδομένο πλέον... πως ετοιμάζει νέα πράγματα με νέα ταλέντα αλλά και κλασικές αξίες του πενταγράμμου. Έπειτα από τον δίσκο φωτιά, στον Βασίλη Καρρά, μετά από την επιτυχία "Έτσι κάνω εγώ" της Στέλλας Καλλή και ύστερα από το "Καληνύχτα" στην Έλλη Κοκκίνου που σας ενημερώσαμε πως θα κυκλοφορήσει σε λίγα 24ωρα, έρχεται ακόμα μια επιτυχία από τον "Μήδα" του ελληνκού τραγουδιού.

alt

Αυτή τη φορά, ο Φοίβος θα χαρίσει ένα τραγούδι του, στον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Γιώργο Ξυλούρη που γνωρίσαμε μέσα από το Greek Idol, το 2011. Το τραγούδι θα έχει τον τίτλο "Εύχομαι" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Ράδιο Energy - energy966.com. (c)1996 - 2020 - All rights reserved.