Menu
A+ A A-

Είναι ο καλύτερος στο είδος του. Καλλιτέχνης με όλα τα γράμματα κεφαλαία, και από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός, που έκανε τη μουσική ένα με τον εαυτό του.

Αντώνης Βαρδής. Ένα όνομα που σου φέρνει χιλιάδες εικόνες και τραγούδια στο μυαλό.

Σε πολύ λίγες ημέρες θα μας χαρίσει τον νέο και ολοκληρωμένο δίσκο του από τη Heaven με γενικό τίτλο "Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές". Ένας διαφορετικός και πολυσυλλεκτικός δίσκος, καθώς θα περιλαμβάνονται πολλά ντουέτα και όχι μόνο.

"Τη μοναξιά δικάζω" ντουέτο με την Πέγκυ Ζήνα. "Από πείσμα θα υπάρχω" μαζί με τον Πασχάλη Τερζή και τον Πάνο Κατσιμίχα. Επίσης, θα συμπεριλάβει και το νέο τραγούδι του γιού του Γιάννη, "Θα σ' αγαπώ αιώνια" που είναι ντουέτο με την ανερχόμενη Ευδοκία Καδή. Αυτά τα 3, κι ακόμα 7 τραγούδια, θα συμπληρώσουν τον δίσκο της χρονιάς με 10 διαμάντια.

Ένας δίσκος που πρέπει να έχετε στη δισκοθήκη σας.

Κική Β.

alt