Menu
A+ A A-

Η Γιώτα Θεοδότου, είναι ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα της δισκογραφίας, και μια από τις πλέον ιδιαίτερες φωνές που θα μας απασχολήσoυν ευχάριστα αυτό το διάστημα και σίγουρα και στο άμεσο μέλλον.

Η Γιώτα Θεοδότου, μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι που σίγουρα θα αγαπήσουν οι λάτρεις της Jazz – Rock μουσικής σκηνής, αν και το τραγούδι «Κράτα με», αγγίζει και τα όρια του μοντέρνου καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα τραγούδια του είδους.

Οι στίχοι και η μουσική, ανήκουν στην ίδια την τραγουδίστρια, και έτσι, με αυτό το τραγούδι, βλέπουμε το πολύπλευρο ταλέντο της.

Δυναμικός στίχος, ένταση στη μουσική, και όλα αυτά… με δόσεις έρωτα και ρομαντισμού, που συνθέτουν το τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα.

Και όπως λέει και η Γιώτα Θεοδότου: «…ένα τραγούδι για όσους ζουν τον έρωτά τους μονόπλευρα».

Η ενορχήστρωση και η μίξη, έγιναν στο Studio «Στέντωρ» από τον Σωτήρη Παπαδόπουλο.

Mastering: Orange Studio – Τάσος Παπαλιάς

Το ακούμε στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική.Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).

Απαγορεύεται

η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση