Menu
A+ A A-

Η Στέλλα Καλλή, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση, και ένα από τα πρόσωπα που αγαπάς να βλέπεις, και λατρεύεις να ακούς. Και πόσο μάλλον όταν κυκλοφορεί έναν δίσκο, τον πρώτο της καριέρας της, γεμάτο με επιτυχίες, που δεν ξέρεις ποιό από όλα τα τραγούδια να κάνεις  αγαπημένο σου.

Ο πρώτος της λοιπόν δίσκος, έχει γενικό τίτλο "Όλα μου τα σ' αγαπώ" και είναι ένας από τους πιο γεμάτους δίσκους που πιάσαν τα χέρια μας και ακούσαν τα αυτιά μας.

Η μουσική του δίσκου και στα 10 τραγούδια, ανήκει στον Γιώργο Θεοφάνους, και οι στίχοι σε πολλούς στιχουργούς, όπως: Θάνος Παπανικολάου, Βίκυ  Γεροθόδωρου, Δημήτρης Τσάφας, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Σταύρος Σταύρου.

Αποκορύφωμα του δίσκου, το "Κάποια άλλη", αλλά και το ομότιτλο "Όλα μου τα σ' αγαπώ", όμως εξαιρετική "γεύση" μας άφησε και το "Η αγάπη τα έχει όλα" που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε φυσικά και το χασάπικο "Αγάπα με αν τολμάς". Γενικά μιλώντας και γράφωντας, δεν ξεχωρίζουμε κάποιο τραγούδι, ούτε και αφήνουμε κάποιο στο περιθώριο.

Η Στέλλα Καλλή ήρθε για να μείνει, γιατί είναι όπως τα διαμάντια... Παντοτινή! Μπράβο Στέλλα!

01. Πλάτη

02. Η αγάπη τα' χει όλα

03. Θα' σουν εδω

04. Κάποια άλλη

05. Δεν τα καταφέραμε

06. Αγάπα με αν τολμάς

07. Μου λείπεις

08. Διώξε με

09. Για σένα μπορώ

10. Όλα μου τα σ' αγαπώ

 

*Η Στέλλα Καλλή ήταν από τις πρώτες παρουσίες που φιλοξένησα στην Ραδιοφωνική μου εκπομπή, πριν φτάσει εδώ που έφτασε, και την ευχαριστώ ξανά, μέσα κι από αυτό το άρθρο.

 

Όλα τα τραγούδια του δίσκου, τα ακούμε στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση