Menu
A+ A A-

Η Σαμπρίνα, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδίστριας, που δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις.

Μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις Ραδιοφωνικές λίστες αρκετό καιρό, όμως η παρουσία της και η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της, φαίνεται ξεκάθαρα και σε μεγάλο βαθμό, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα δώρο στους πολλούς θαυμαστές της, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Με τραγούδι - ατάκα, κάνει το δικό της comeback στη μουσική, και με ένα τραγούδι ενός παλιού της γνώριμου. Του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου, που της έχει χαρίσει αρκετά τραγούδια, όλα επιτυχημένα. "Λάθος", "Φταίς", "Εγώ θα είμαι εδώ", αλλά και το ντουέτο τους με τίτλο "Φωνές", ήταν μερικές μόνο από τις επιτυχίες που της χάρισε πριν πολλά χρόνια. Η ίδια βέβαια, έχει αφήσει εποχή με τα: "Super", "Που να στα λέω", "Σημάδι", "Το πιο μεγάλο σ' αγαπώ" κ.α.

Το νέο της τραγούδι έχει τον τίτλο "Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες", κι αν κάποιος νομίζει (από τον τίτλο), πως πρόκειται για τραγούδι που αγγίζει την κατηγορία των troll τραγουδιών ή για ένα τραγούδι που βγήκε για πλάκα... σίγουρα κάνει λάθος!

Το ακούμε στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση