Menu
A+ A A-

Η πρώτη ταινία δράσης της χώρας μας, είναι γεγονός, και έτοιμη να προσφέρει θέαμα, αγωνία, περιπέτεια, με ένα από τα καλύτερα cast ηθοποιών.

Και μια τέτοια ταινία, δε θα μπορούσε να έχει άλλο soundtrack ώστε να "ντύσει" μουσικά μια τόσο "γυάλινη" ταινία, εκτός από το τραγούδι "Κάτι πήγε στραβά".

DiGi, Radioact και Demy, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα δυναμικό και άρτιο τραγούδι, που απογειώνει την ήδη ανεβασμένη ταινία Short Fuse.

Περίληψη ταινίας:

Ο Άρης, 30άρης πρώην ασκούμενος δικηγόρος που πάντα βρισκόταν στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του, προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά τη μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που μετράει αντίστροφα, ενώ η φωνή ενός άγνωστου ηχεί από ένα ακουστικό. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, πρέπει να πετύχει στις δοκιμασίες που του αναθέτει, οι οποίες όμως θα τον ωθήσουν στην αναθεώρηση των επιλογών του και όλων όσα γνωρίζει για το παρελθόν του.

Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Ορφανός, Νίκος Κουρής, Ειρήνη Μπαλτά, Μάνος Γαβράς και Γιώργος Καραμίχος

Το ακούμε, στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση