Menu
A+ A A-

Η νέα τηλεοπτκή σειρά που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο, με τίτλο "Ζωή μου", απέκτησε το δικό της soundtrack, από τα χέρια του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, σε στίχο και μουσική.

Μια πανέμορφη μπαλάντα, που θα πλαισιώνει τους τίτλους αρχής της παραπάνω σειράς, με τον ομώνυμο τίτλο "Ζωή μου", που ερμηνεύει με τη μοναδική της χροιά, η Έλενα Παπαρίζου.

Μια τηλεοπτική παραγωγή, στην οποία πρωταγωνιστούνΚατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Νικόλας Μακρής, Έλενα Παπαδοπούλου, Χάρης Κκολός, Μαρία Ιωάννου, Κρίστυ Παπαδοπούλου, Αγγελική Φιλιππίδου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ευγενία Παναγοπούλου, Πάνος Μακρής, Ορέστης Σοφοκλέους, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Αντρέας Τσέλεπος, Αντρούλα Ηρακλέους, Ιωάννα Πολυνείκη, Έλενα Δημητρίου, Ειρήνη Παφίτη, Στεφανή Συμεωνίδη, Χριστιάνα Γεωργίου, Ξάνθος Χρήστου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Βιολάρης, Σταυριάνα Καδή.

Η ιστορία έχει να κάνει με την Δήμητρα Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού), την Στέλλα Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και την Μαρία Πολέμη (Παναγιώτα Βιτεντζάκη), αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο, όπου μεγάλες πια, έχουν επιλέξει διαφορετικές διαδρομές στη ζωή τους, αλλά παραμένουν κολλητές φίλες.

Προβολή στην Ελλάδα, από το Star, Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη.

Το ακούμε, στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση