Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ - CAFE - BAR - CLUB - RESTAURANT.

Cafe - Bar - Restaurant

Η Δράμα ως γνωστόν, είναι μια πόλη που αγαπάει τη νυχτερινή ζωή και το καλό φαγητό. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, πως διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εστιατόρια και καφετέριες, και λόγω αυτού, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και η επιλογή του πελάτη γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.
Cafe - Bar - Restaurant Ένα εστιατόριο για να θεωρηθεί καλό… πρέπει να διαθέτει πάνω από όλα, καλό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση, φυσιολογικές τιμές, όμορφο και ήρεμο περιβάλλον, και εν ολίγοις… να είναι προσιτό σε όλους εκείνους, που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μα κυρίως την ώρα του φαγητού.
Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία του εστιατορίου "ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ", που βρίσκεται στο Δοξάτο Δράμας και στον Άγιο Αθανάσιο, που σε παρασύρει Cafe - Bar - Restaurant αμέσως στη φιλόξενη ατμόσφαιρά του.
Το όνομα του καταστήματος, μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς πρόκειται για έναν αληθινό - επίγειο παράδεισο… οπτικό και γευστικό. Μια όαση πράσινου, που κάνει το βλέμμα να χάνεται κάπου ανάμεσα στα δέντρα, στις ποικιλίες λουλουδιών που στολίζουν τον περιβάλλοντα χώρο, και στην πρωτότυπη λίμνη με τα κρυστάλλινα νερά που φιλοξενούν πανέμορφες πάπιες που κάνουν όλο το τοπίο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και πρωτότυπο.
alt
Ο χώρος είναι ιδανικός για έναν πρωινό καφέ στην ξύλινη εξέδρα του  καταστήματος, μόλις μερικά εκατοστά από την επιφάνεια της λίμνης, αλλά και για ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα με τις καλύτερες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας πάντα με τα πιο αγνά υλικά, τη σπιτική φροντίδα και φυσικά τις ίδιες χαμηλές τιμές εδώ και χρόνια. Όταν πάλι πέσει η νύχτα… ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα τοπίο ρομαντικό και ειδυλλιακό προσφέροντάς σας τις καλύτερες εικόνες όσο απολαμβάνετε το ποτό ή το κρασί σας κάτω από το φώς του φεγγαριού που τα κάνει όλα, ακόμα πιο μαγικά.
Το καφέ - εστιατόριο "ΟΙCafe - Bar - Restaurant ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ενδείκνυται και για όλες τις οικογενειακές σας εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάφτιση, καθώς ο περιβάλλοντας χώρος νομίζεις πως δεν τελειώνει πουθενά και εκτός αυτού, διαθέτει άνετο parking αλλά και πάρκο για τους μικρούς φίλους.
Ένα μέρος που προσφέρει πολλά και ζητάει λίγα, έχοντας προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη.

Καφέ – Εστιατόριο ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.
Η ομορφιά του… βρίσκεται στην απλότητά του.
Τηλ. επικοινωνίας & κρατήσεις: 25210.68791.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση