Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS.

Το Ράδιο Energy 96.6 Fm σας δίνει την ευκαιρία να πάτε για τρείς ημέρες στο πανέμορφο Bansko για ξεκούραση, διασκέδαση και σκί.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων "Premier Luxury Mountain Resort" σας περιμένει για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας, χαρίζοντας σε έναν (1) τυχερό ακροατή του Ραδιοφώνου μας, ένα (1) τριήμερο για 2 άτομα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Το τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) είναι για την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, ή για το Σάββατο 27 μέχρι και τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Το τριήμερο περιλαμβάνει: 1) Δωρεάν διαμονή στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "Premier Luxury Mountain Resort" σε δίκλινο δωμάτιο, 2) Δωρεάν parking, 3) Δωρεάν internet, 4) Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ Αμερικάνικου τύπου, 5) Δωρεάν είσοδο στο Κέντρο Ευεξίας (Spa), 6) Δωρεάν χρήση πισίνας, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι κ.α.

Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε τα μηνύματα σας όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν τουλάχιστον 4 ημέρες πρίν από την ημερομηνία αναχώρησής τους.

Για τα μηνύματα σας: ΡΕΝ (κενό) BANSKO και αποστολή στο 54660

Το Ράδιο Energy 96.6 Fm σας στέλνει διακοπές 5 αστέρων στο καλύτερο ξενοδοχείο της Βουλγαρίας "Premier Luxury Mountain Resort" στο Bansko.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου http://www.banskohotelpremier.com/

ή καλέστε μας στο 2510600100 και 2510600102.

Καλή επιτυχία!

Ράδιο Energy 96.6 Fm

alt

alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση