Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Το πιο Hot και νεανικό "σχήμα" του φετινού χειμώνα σας περιμένει στο κέντρο ANODOS STAGE για να περάσετε όμορφες νύχτες... μέχρι το πρωί.

Ο βελούδινος φωνητικά, Γιώργος Γιαννιάς με την τεράστια Ραδιοφωνική επιτυχία "Γι' αυτό σ' αγαπώ", το καλό παιδί της δισκογραφίας, Ηλίας Βρεττός με το πρόσφατο Ραδιοφωνικό hit "Τι δεν καταλαβαίνεις" και η εκρηκτική, sexy και πολυτάλαντη Μαριάντα Πιερίδη με το υπέροχο "Τέτοια αγάπη" που αγαπήθηκε από όλα τα μεγάλα Ραδιόφωνα της χώρας... ενώθηκαν για να σας διασκεδάσουν στον πιο όμορφο χώρο της οδού Πειραιώς.

Μαζί τους, και η Χριστίνα Σάλτη που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Εγώ ευθύνομαι", η Κατερίνα Κυριαζή και το συγκρότημα Αντίπερα Όχθη.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη.

Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο

ANODOS: Πειραιώς 183 και Παλλάντος 38
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210.34.68.100

Τιμές: 100 ευρώ στον εξώστη και 120 ευρώ στη σάλα. Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση