Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο Άγγελος Μουρβάτης μαζί με το συγκρότημα του «Ψυχή», θα παρουσιάσει ζωντανά στην Ξάνθη, στο LOLAPostmodernBarτο 6ο κατά σειρά album του με τον επίκαιρο τίτλο «Παραμύθι στην Χώρα των Ψεμάτων». Στα 14 χρόνια δισκογραφικής του πορείας, αποτελεί μια σταθερή αξία στην μουσική σκηνή της πόλης του, της Ξάνθης, αντιπροσωπεύοντας τον χώρο του ανεξάρτητου ελληνικού rock.

alt

Ο Άγγελος Μουρβάτης από το 1998 ως και σήμερα, υπήρξε αυθεντικός και εργατικός δημιουργός που ποτέ δεν σταμάτησε να παρουσιάζει διαχρονικά rock διαμάντια όπως: «Εικόνες νεκρές», «Ταξίδι στο φως», «Ο Τρελός με τα πύρινα μάτια», «Καλημέρα» κ.α. Σημαντικές στιγμές της καριέρας του είναι το instrumental album «Never Break a Window In the Winter» (2005) όσο και το αγγλόφωνο album «Love Is» (2007), όπου ξεχώρισε το ομότιτλο single παρουσιάζοντας μια διαφορετική πλευρά της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.

Ραντεβού την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στην Ξάνθη, με τον Άγγελο Μουρβάτη και το συγκρότημα του «Ψυχή» για να μας αφηγηθούν το «Παραμύθι στην Χώρα των Ψεμάτων» με έντονες rock διαθέσεις και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα!

LOLA PostmodernBar (Ξάνθη)

ΕίσοδοςΕλεύθερη

Έναρξη: 21:30

 

Δισκογραφία 1998 - 2012

·         ΨΥΧΗ (Lazy Dog 1998)

·         Το Παραμύθι της Χαράς και της Λύπης (Lazy Dog 2000)

·         Καλημέρα(Lazy Dog 2003)

·         Never Break a Window in the Winter (Encore records 2005)

·         Love Is (Plus Rec/Universal Music 2007)

·         Παραμύθι στην χώρα των ψεμάτων (Plus Rec/Universal Music 2012)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6

alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση