Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Το 1988 πήγε κάποια από τα τραγούδια του στον Μάνο Χατζιδάκι, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου «Η παρέλαση» τον Νοέμβριο του '89 και από τότε, η καλλιτεχνική του πορεία ανέβηκε στα ύψη.

Μια διαχρονική φωνή που δεν την μπερδεύεις με καμία άλλη, έρχεται να μας ταξιδέψει στα δικά της μουσικά μονοπάτια μέσα από την ψυχή του Φοίβου Δεληβοριά!

Το κλασικό "Εκείνη" που μεγάλωσε γενιές, αλλά και τα "Ένας σκύλος στο Κολωνάκι", "Θέλω να σε ξεπεράσω" και τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, θα γεμίσουν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 22:ΟΟ, ο Φοίβος Δεληβοριάς, θα βρεθεί στην παρέα της Μυροβόλου για μια βραδιά γεμάτη μουσική και αναμνήσεις!

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6948. 728217

Είσοδος με ποτό: 15 Ευρώ

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6

alt

Η είδηση, δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση