Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ανεβαίνει για ένα εκπληκτικό Live στην πόλη της Καρδίτσας, και στο Kazarma Music Festival, το Σάββατο 3 Αυγούστου. Μια Guest εμφάνιση του αγαπητού καλλιτέχνη, που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Βαλάντης γεννήθηκε στο σμαραγδένιο νησί, τη Ρόδο. Το μαγικό χέρι της μουσικής τον άγγιξε για πρώτη φορά στην ηλικία των 4 χρόνων, κι από τότε είναι ερωτευμένος μαζί της. Ξεκινώντας να μαθαίνει ακορντεόν σε ηλικία 7 χρόνων έγραψε και το πρώτο του τραγούδι, στίχους και μουσική. Στα 12 του χρόνια παράλληλα με τα μαθήματα ακορντεόν ξεκίνησε και τα μαθήματα παραδοσιακής μουσικής μαθαίνοντας λαγούτο. Τα ήσυχα και καθόλου ιδιαίτερα παιδικά του χρόνια τελειώνουν με την αποφοίτησή του από το τεχνικό λύκειο Ρόδου, και περνάει στο Τ.Ε.Ι Αισθητικής Αθήνας όπου και αφήνει την Ρόδο και μετακομίζει στην πρωτεύουσα. Οι άκαρπες προσπάθειές του να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας παράλληλα με τις σπουδές του, τελειώνουν το 1994, όπου αντικαθιστά έναν φίλο του στο «Romeo». Εκεί η τύχη του αλλάζει όταν γνώρισε τον συνθέτη Τάκη Μπουγά αλλά και τον μεγάλο στιχουργό Πάνο Φαλάρα οι οποίοι αναγνωρίζοντας το ταλέντο του τον προτείνουν στην «ΜΙΝΟΣ - Ε.Μ.Ι» για ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

alt

Έτσι ξεκίνησαν όλα και μέχρι στιγμής έχει 7 προσωπικά άλμπουμ και δεκάδες επιτυχίες: «Σε ζητώ στα σινεμά», «Στο Ασανσέρ», το ντουέτο με την Ευρυδίκη «Και δε τελειώνουμε ποτέ» , «Γύρισα το χρόνο πίσω», «Κάπως Έτσι Και Μετά», « Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα», «Ομολογώ», «Ακροβατώ», «Θα Σε Σκέφτομαι», «Εγώ Θέλω», «Κράτα με», «Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου» κ.α.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Βαλάντη είναι κάτι το μοναδικό, γιατί εκτός από την υπέροχη φωνή του, έρχεται σε επαφή με τον κόσμο ξεσηκώνοντας πάντα το ακροατήριο του και επί πλέον διαλέγει και υπέροχα τραγούδια.

Η εμφάνιση του στο Kazarma Music Festival 2013, το Σάββατο 3 Αυγούστου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση