Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Το Ράδιο Energy 96.6 ετοιμάζεται για τη νέα Ραδιοφωνική σεζόν και προσφέρει θέσεις εργασίας σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό του.

Οι θέσεις εργασίας, αφορούν το τμήμα Ραδιοφωνικών Παραγωγών και το τμήμα Διαφήμισης.

Συγκεκριμένα:

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ: Άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω, για την παραγωγή Ραδιοφωνικών εκπομπών. Η προϋπηρεσία θα θεωρηθεί προσόν, και σε αντίθετη περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας, ώστε να σας μάθουμε τα πάντα επάνω στο χώρο του Ραδιοφώνου. Επίσης, θα προτιμηθούν οι μόνιμοι κάτοικοι Καβάλας και όσοι βλέπουν το Ραδιόφωνο επαγγελματικά και όχι ερασιτεχνικά.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: Άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω, για τη συλλογή διαφημίσεων εντός και εκτός Καβάλας. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί προσόν και όπως και στην παραπάνω περίπτωση, θα σας δώσουμε τις βάσεις για να εξελιχθείτε στον συγκεκριμένο χώρο.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και αποστολή βιογραφικού (εάν υπάρχει) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510.600102.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση