Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

To 36ο River Party –μαθαίνοντας από την επιτυχία των τελευταίων φεστιβάλ- προσαρμόζεται στις ανάγκες των κατασκηνωτών και υπόσχεται ότι αυτό το Φεστιβάλ θα είναι καλύτερο από ποτέ, εξασφαλίζοντάς σας μειωμένες τιμές, περιορισμό στον αριθμό των κατασκηνωτών για καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες. Κι όλα αυτά με τα πιο φρέσκα και δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής!

alt



Αναζητήστε τα πενθήμερα εισιτήρια στο livetickets.gr ή στο πλησιέστερο public και εξασφαλίστε θέση… για τις καλύτερες διακοπές αυτού του καλοκαιριού!

Μουσική, κέφι, χορός σε ένα πενθήμερο εναλλακτικών διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστο!

Το 36ο River Party –πιστό στο ραντεβού του- σας περιμένει για ένα μουσικό πάρτι στις όχθες του Αλιάκμονα, με αμείωτο κέφι, χορό και… αέρα καθαρά ελληνικό!

Από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα δώσουν φέτος το παρών στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ: Δήμος Αναστασιάδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Θάνος Μικρούτσικος, Νατάσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, τα συγκροτήματα Τhe Burger Project, Imam Baildi, Koza Mostra, Locomondo, Stavento και πολλοί ακόμη….

To “Youth Stage”, o μουσικός διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα δώσει και φέτος το βήμα στη νέα γενιά, φιλοξενώντας τα 10 πιο φρέσκα και νεανικά συγκροτήματα που εσείς θα επιλέξετε: κάθε ημέρα, δύο νεανικές μπάντες, θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν -για πρώτη χρονιά- στην κεντρική σκηνή, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου River Party.

Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι πιο ταλαντούχοι κωμικοί, που –για πρώτη φορά- θα παρουσιάζουν ένα μοναδικό stand-up comedy, προθερμαίνοντάς μας - ο καθένας με το δικό του τρόπο- για το πιο κεφάτο και πλήρες μουσικό πρόγραμμα που θα ακολουθεί!

Η τελευταία βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο 90’s party: καλλιτέχνες – έκπληξη εκείνης της δεκαετίας εμφανίζονται live στη σκηνή του river party κι ερμηνεύουν ειδικά για εσάς όλα τα τραγούδια που έχουμε τόσο αγαπήσει!

Η επιτυχία των τελευταίων River Party –περισσότεροι από 50 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, διάκριση ως ένα από τα 12 σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του “Europe Festival Awards 2012-13”- ανεβάζει τον πήχη ψηλά και για το φετινό φεστιβάλ!

Μη χάνετε, λοιπόν, χρόνο! Εισιτήρια για το 36o River Party μπορείτε να αγοράσετε στο www.livetickets.gr, στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και τα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, Τ.: 210-7234567). Προλάβετε τώρα τα εισιτήριά σας μόνο με 35 €!

Τιμές Εισιτηρίων:

Πενθήμερο Εισιτήριο: 35 € για 500 ακόμη εισιτήρια, 40 € τιμή προπώλησης έως και 29/7 & 50 € τιμή πόρτας (στην τιμή του Πενθήμερου Εισιτηρίου, συμπεριλαμβάνεται και το δικαίωμα κατασκήνωσης)

Ημερήσιο Εισιτήριο: 15 €

Σε λίγες μέρες, θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του 36ου River Party. Μείνετε συντονισμένοι! 

www.riverparty.org
facebook:RiverPartyNestori

o
twitter:@River_Party

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση