Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Ο γνωστός και αγαπημένος Χρήστος Δημόπουλος που παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία την εκπομπή "Ουράνιο Τόξο" στην Δημόσια Τηλεόραση όπου δημιουργούσε τις πιο μοναδικές κατασκευές για τους μικρούς φίλους, ετοίμασε το νέο του βιβλίο, που έχει μυρωδιά από Χριστούγεννα.

Ένα βιβλίο γεμάτο κατασκευές Χριστουγέννων, από αυτοσχέδια δεντράκια, αστέρια, στολίδια για το δέντρο, μέχρι και... κάλτσα για το τζάκι προς τιμήν του Αϊ-Βασίλη, καθώς και πολλά παιχνίδια όπως σταυρόλεξα και ζωγραφική, πλαισιώνουν ένα άψογο βιβλίο, που είναι προφανώς, το καλύτερο δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα με σκοπό να περάσουν οι γονείς, δημιουργικές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους.

"Χριστούγεννα με τον Χρήστο" τιτλοφορείται το νέο αυτό βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, και ήδη έχει γίνει Best Seller, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Καβάλα, τη Δευτέρα 15 Δεκέμβρη στις 19:00, στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας (Φρίξου Παπαχρηστίδη 137), παρέα με το βιβλιοπωλείο ΖΑΠΩΝΗΣ, στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, λίγο πριν την άφιξή του στην πόλη μας, θα κάνει μια μικρή παρουσίαση τη Δευτέρα 15 Δεκέμβρη λίγο μετά από τις 13:ΟΟ, στο Ράδιο Energy 96.6 και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, για όλα όσα περιλαμβάνει το βιβλίο, καθώς και για όλα όσα θα συμβούν στην παρουσίασή του.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο, εδώ--> http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1002679

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6 FM

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Χριστούγεννα με τον Χρήστο" από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, με απλό Sms.

ΡΕΝ (κενό) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54660 (Χρέωση: 0,20 Ευρώ)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 14:00 και τα βιβλία θα σταλούν ταχυδρομικά σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, με όλα τα έξοδα αποστολής Δωρεάν.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση