Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.

Κική Βασιλειάδου (profile)
Βασιλειάδου Κυριακή.

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 14:00

 

Η Κική Βασιλειάδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Σε ηλικία 10 ετών μετακομίζει μόνιμα στην Καβάλα μιας και είναι ο τόπος καταγωγής της.
Είναι Δίδυμος και έχει γενέθλια την πρώτη μέρα του καλοκαιριού (1 Ιουνίου).

Αδυναμία της η μουσική δεκαετία ’90 και όπως λέει, νιώθει πολύ περήφανη και τυχερή που πρόλαβε να ζήσει τους καλλιτέχνες αυτής της περιόδου, (Θάνο Καλλίρη, Τριαντάφυλλο, Διονύση Σχοινά, Γιώργο Αλκαίο, Λάμπη Λιβιεράτο κ.α). Ο πρώτος δίσκος που αγόρασε ήτανε το "Κάποιο καλοκαίρι" (1994) του Θάνου Καλλίρη.

Σπούδασε Διακόσμηση για 4 χρόνια, αρθρογραφεί σε sites του διαδικτύου, γράφει στίχους και παλιότερα έπαιζε μουσική ως DJ.

Στο δυναμικό του Ράδιο Energy 96.6 Fm ανήκει από τις 22 Μαρτίου του 2010 με σταθερή μέχρι σήμερα ζώνη, Δευτέρα έως Παρασκευή, O9:ΟΟ-14:ΟΟ. Από αυτή την 5ωρη εκπομπή έχουν περάσει γνωστοί καλλιτέχνες όπως, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου, η Νάντια Μπουλέ, η Εβελίνα Παπούλια, η Τζόυς Ευείδη, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Ελένη Χατζίδου, ο Βαλάντης, ο Θάνος Καλλίρης, ο Τριαντάφυλλος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Νίκος Μουρατίδης κ.α

Την ακούτε κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, O9:ΟΟ-14:ΟΟ, με παρέα τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες, πολλά FlashBack, όλα τα νέα της Showbiz, τους καλύτερους διαγωνισμούς και τους πιο φανταχτερούς καλεσμένους.

Μπορείτε να την βρείτε στο Facebookhttps://www.facebook.com/kiki.vasiliadoua  / και στο Twitter: https://twitter.com/#!/KikiVasiliadou

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση