Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS

Δεν χρειάζεται πρόλογος και εισαγωγή όταν μιλάμε για τον Θάνο Καλλίρη. Από τους πλέον διαχρονικούς και αγαπητούς καλλιτέχνες που ξεκίνησε κυρίως μέσα στη δεκαετία του ’90 και αγαπιέται ακόμα και τώρα. Από τους πιο ταπεινούς και αληθινούς καλλιτέχνες που μπορεί να βρει κανείς στο χώρο της μουσικής. Φυσικά και θα υπάρχουν πολλοί σαν τον Θάνο, αλλά εκείνος έχει κάτι που δύσκολα το συναντάς σήμερα τουλάχιστον, στο 2011. Την Ποιότητα και την Καθαρότητα. Στη μουσική του, στο στίχο του, στη φυσιογνωμία του και στο χαμόγελο του.

Μεγαλώσαμε πολλοί μαζί του και με τα τραγούδια: «Το νου σου κύριε οδηγέ», «Όχι το μωρό μου», «Ποιος» και πολλά ακόμα. Φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε και το ολοκαίνουριο και επίκαιρο «Καινούρια μέρα θα χαράζει» το οποίο πήγε, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, πάρα πολύ καλά όσον αφορά τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Όπου και να εμφανιστεί δεν κουράζει με την ευγενική του παρουσία και τη γλυκιά και «Αληθινή» φωνή του. Τον συναντούσαμε στο “Ghost House” για καιρό μαζί με φίλους του, όπως με τον Μιχάλη Ρακιντζή και τον Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και στη mini περιοδεία του αυτό το καλοκαίρι μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη.

Φέτος θα βρίσκεται, στη μουσική σκηνή DOME, με μια τεράστια γκάμα τραγουδιών και όλους τους φίλους του στο πλευρό του. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Θάνο, καλό μουσικό Χειμώνα!

Κική Β.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση