Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

Νο 1 στην Ελλάδα το άλμπουμ των Superheavy.Μπορεί να κυκλοφόρησε στα μέσα του Σεπτέμβρη αλλά εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχία!

Συγκεκριμένα, με το που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα έγινε νούμερο ένα στο album chart σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!

Mick Jagger, Dave Stewart, Joss Stone, AR Rahman & Damian Marley...5 διαφορετικοί καλλιτέχνες... 5 διαφορετικοί ήχοι... 1 super group που έφτασε στην ελληνική κορυφή!

Πιο αναλυτικά, ο Mick Jagger είχε την αρχική ιδέα ενός supergroup με ένα ονειρικό line up... Κι έτσι έγινε. O Mick Jagger, η Joss Stones, o Damian Marley (γιος του Bob Marley), ο Dave Stewart των Eurythmics κι ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης AR Rahman ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν τους SUPERHEAVY.

Μιλώντας για τη δημιουργία αυτής της μπάντας ο Jagger είπε: «Σκεφτήκαμε να ηχογραφήσουμε κάποια κομμάτια για να δούμε αν θα μας αρέσουν. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα τι είδους μουσική θα μπορούσε να προκύψει. Το μόνο που ξέραμε, είναι ότι θα είχε πολύ γέλιο γιατί θα ήμασταν όλοι μαζί. Κι όταν περνάς πραγματικά καλά στο studio, είναι σχεδόν φύσει αδύνατον να μην σε ανατρέψει το αποτέλεσμα!»

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μετά από 18 μήνες δημιουργικού πειραματισμού κι ατέλειωτων περιπλανήσεων από studio σε studio (από το LA, στη Νότια Γαλλία, στην Κύπρο, την Τουρκία, το Μαϊάμι, την Καραϊβική και την Ινδία!) οι 5 superstars αποδεικνύονται κι εμπράκτως "Miracle Worker", όπως άλλωστε δηλώνουν και στο πρώτο single που κυκλοφόρησε στις 7 Ιουλίου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση