Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

Η επίσημη ιστοσελίδα της δισκογραφικής εταιρίας Sony Music δημοσίευσε ένα κείμενο για να εκφράσει την λύπη της για τον θάνατο της μεγάλης τραγουδίστριας και μέλος της οικογένειας της Sony.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση.

«Η Whitney Houston ήταν ένα είδωλο και ένα πολύ σπάνιο ταλέντο. Ήταν η έμπνευση μιας γενιάς τραγουδιστών και έφερε χαρά σε εκατομμύρια fans σε όλο το κόσμο. Είχε μια φωνή ιδιαίτερης ομορφιάς και δύναμης που άλλαξε για πάντα τη μουσική και θα ζει πίσω από τον ανεξίτηλο θρύλο διαχρονικών τραγουδιών που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Επίσης, ήταν ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας της Sony Music, καθώς πέρασε την πολύχρονη καριέρα της με την Arista Records. Θα μας λείψει πολύ. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στη κόρη της και σε όλη την οικογένεια της.»

Πάντως τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Whitney να είχε προαίσθημα για το τέλος της. Είχε πει σε φιλικό της πρόσωπο ότι ήθελε να δει τον Ιησού! Ένιωθε πως το τέλος πλησιάζει. «Θέλω να δω τον Ιησού», είπε συγκεκριμένα σε φίλους με τους οποίους διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ λίγο νωρίτερα είχε τραγουδήσει το «Yes, Jesus Loves Me». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η Whitney έκανε συνέχεια αναφορές στην Βίβλο και συζητούσε για την ζωή μετά το θάνατο!

Τέλος, έχει ακουστεί πώς η τραγουδίστρια είχε πει σε φίλους της ότι αισθάνθηκε πως η ώρα της είχε έρθει και ήθελε να βεβαιωθεί ότι ξόδεψε το χρόνο της υμνώντας και δοξάζοντας τον Θεό όποτε και όσο μπορούσε.

Όσο για την οικογένεια της, απαγόρευσε στον πρώην σύζυγό της να παραβρεθεί στην κηδεία, που θα γίνει το Σάββατο σε στενό κύκλο.   

Κική Β.

alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση